Com rentar els plats

Has de rentar els plats, i no saps si és millor fer-ho manualment o amb la màquina de rentaplats?, no et preocupis, nosaltres t’explicarem com funciona cada una i tu tries quina és la millor manera!(tot i que és obvi, els humans som uns ganduls per naturalesa)

A continuació t’explicarem com rentar els plats amb el rentavaixella!

 

Rentaplats

Tens un rentaplats i no saps com posar-lo en marxa? Mira que n’ets de ximple, vine vine, que jo t’explico com funciona aquest artefacte del primer món, també s’ha de dir que és una meravella qui va crear aquesta màquina, ja que jo sempre ho havia netejat a mà, i era un infern.

S’ha de dir, que si no tens un rentaplats encara, hauries de comprar un, ja que estalvies moltíssima aigua a diferència de fer-ho manualment, i estalvies molt de temps.

 

  • Un dels errors més comuns a l’hora de posar el rentaplats, és posar els plats al revés. Pensa que el raig d’aigua ha de donar directe a la zona on servim el menjar, per això quan col·loquem els plats fixa’t-hi que mirin cap al centre.
  • No facis l’error de posar dos plats en una mateixa ranura.
  • Per rentar els gots, tasses i copes, s’hauran de posar a la part superior del rentaplats i boca baix, si deixem els gots a la part inferior, l’aigua no passaria cap a la part superior, i estaríem malgastant aigua inútilment.
  • Depèn del rentaplats que tinguis, tenen una safata per posar únicament els coberts, si no tens aquest privilegi burgès, hi ha rentadores que et venen un porta coberts amb forats i van a la part inferior del rentaplats, s’han de posar amb el mànec cap endins, però compte que els ganivets van a part, sinó a la part superior col·locats horitzontalment, ja que podria xocar amb el braç que dispara el rentaplats.
  • Finalment, s’haurà de posar els elements químics dins del rentaplats, cada rentaplats té les seves ranures, així que hauries de mirar el teu manual, però principalment pots utilitzar les pastilles, o utilitzar el detergent i la sal per separat, i ho has d’omplir fins a la línia de marca (si us plau, no feu el tidepod challenge, no em sigueu uns brètols per uns quants likes, creieu-me no val la pena).

 

Una cosa que heu de tenir clar, és que per molta brutícia que tingui un plat, no cal passar per aigua, ja que té un gran consum d’aigua i d’energia si es fa amb aigua calent, no tens una màquina que t’ho fa tot?, fica’l endins i ja veuràs com la màgia de la tecnologia del primer món és molt potent, el que heu de fer és tirar la brossa o els restos de menjar amb un raspall o amb paper de cuina.

 

Fantàstic! Ara la teva mare/pare no et podrà dir que ets un inútil, bé, almenys en posar en rentavaixelles, però aquí ja no entrarem en aquest tema.

 

El vídeo en qüestió